Ginecomastie – Piept De Sex Masculin Reducerea Chirurgie

Sex masculin Breast Reducerea – ginecomastie tratament

Acestea sunt unele dintre emoţiile cu experienţă de bărbaţi cu sanii extinsă sau ginecomastie.

Aproximativ jumătate din toţi oamenii au astăzi excesul de grăsime localizate şi/sau excesul de țesut glandulare în unul sau ambii sâni. Ginecomastie conturile pentru mai mult de 65% din toate piept de sex masculin tulburări, în conformitate cu societatea americană de chirurgi din material Plastic (ASPS). Chirurgie cu sau fără liposuctia pot fi utilizate pentru a trata sanii mascul mărită.

În timp ce de multe ori nu o gravă problemă medicală, sanii extinsă la bărbaţi poate fi dureros. Aceasta poate provoca, de asemenea, jenă — mai ales printre băieţi tineri care pot fi tachinat ca urmare a sanii lor. Condiţie este mai ales comune în adolescent băieţi. Până la 65 la sută dintre băieţi 14-an-vechi lărgit sani, în funcţie de Academia Americana de medici de familie. Acest lucru se datorează fluctuațiile de hormoni de sex care apar în timpul pubertatii. Ţesutul mamar exces dispare fără tratament în doi ani în 75 la sută acesti baieti, și în termen de trei ani în 90 la sută dintre ei.

Extinderea de obicei apare pe ambele maluri ale pieptului, dar dacă este unilaterale, firma şi greu, consultaţi un medic imediat pentru a infirma cancer de sân de sex masculin.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Ce este Gynexin

Gynexin este un dovedit a lucra piept de sex masculin reducerea pilula. Acesta este un supliment naturale care arată reducere semnificativă de om Gras țesuturilor de sân, numită ginecomastie.

Aceasta piata masiv efecte unul din trei bărbaţi şi acest produs este alternativa perfecta pentru intervenţii chirurgicale costisitoare şi adesea nesigure.

Cauzele piept extinse la bărbaţi

În majoritatea cazurilor, cauza sanii extinsă este necunoscut. Printre bărbaţi mai în vârstă, ginecomastie adesea rezultă din scăderea nivelurile de testosteron hormonului de sex masculin, care diminuează cu avansarea de vârstă. În plus, bărbaţi experienţa creşterea ţesutului adipos din organism cu vârsta şi o creştere rezultantă în raport de hormoni de sex feminin (estrogeni) de hormoni de sex masculin (androgeni).

Medicamente poate provoca, de asemenea, sanii extinsă, inclusiv:

 • Anti-androgens utilizat pentru a trata prostată extinderii sau cancer şi alte anumite condiţii
 • SIDA medicamente
 • Anti-anxiety medicamente
 • Antidepresive tricyclic
 • Antibiotice
 • Ulcerul medicamente
 • Cancer tratamente
 • Inima medicamente
 • Steroizi anabolizanţi şi androgeni
 • Alcool
 • Amfetamine
 • Marijuana
 • Heroină

Dacă utilizaţi medicamente care pot cauza starea, tu nu sunt un bun candidat pentru tratament de reducere piept de sex masculin. Medicul dumneavoastră va probabil prima sfatuim sa pentru a opri utilizarea acestor medicamente sau pentru a comuta la alte medicamente care nu provoacă ginecomastie. Cu toate acestea, niciodată nu încetaţi să luaţi o medicaţie bază de prescripţie medicală fără să vorbesc cu medicul dumneavoastră primul.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Boli pot provoca sanii extinsă, precum şi. Acestea pot include:

 • Orice condiții care interferează cu testosteron normale de producţie
 • Unele tumori, cum ar fi cele care implică testiculele, glandele suprarenale sau glanda pituitara
 • Hipertireozei (tiroidei produce prea mult hormoni tiroidieni)
 • Insuficienţă renală
 • Eşecul hepatice şi ciroză
 • Malnutriţie

În unele cazuri aspectul de grăsime pe piept de bărbaţi şi băieţi nu este ginecomastie, dar pseudogynecomastia, o condiţie care pot rezolva cu dieta sau exercitarea. Prin contrast, ginecomastie adevărat nu va îmbunătăţi cu dietă şi exerciţiu fizic.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Ginecomastie tratament candidatura

Poate fi un candidat pentru tratament ginecomastie dacă sunt sănătoase, sunteţi de greutate relativ normală şi sunt deranjati de sentimentul că sanii tai sunt prea mari. În plus, dezvoltarea ta sân trebuie au stabilizat, şi trebuie să aveţi aşteptări realiste despre ceea ce procedura poate şi nu se poate realiza. Piept de sex masculin reducere poate descurajat dacă sunteţi supraponderali sau obezi şi nu au încercat mai întâi să piardă în greutate.

În general, cele mai bune candidaţii pentru chirurgie au ferm, elastice pielii care va remodela la contururile noi ale corpului.

Adolescentii pot beneficia de chirurgie dacă ginecomastie lor a fost prezentă pentru mai mult de doi ani sau dacă problema este severă. În unele adolescenti, procedurile secundare pot fi necesare în jos drumul în cazul piept de dezvoltare continuă.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Dumneavoastră Breast Reducerea consultare

Este necesară o consultare cu un chirurg plastic board-certified pentru a determina dacă eşti un bun candidat pentru reducerea piept de sex masculin.

În afară de luând o istorie amănunţită medicale, chirurg dumneavoastră, de asemenea, va efectua un examen fizic pentru a cuantifica dimensiunea excesul de țesut grăsime și glandulare în aria pieptului. Chirurg dvs. va efectua, de asemenea, testarea diagnosticare pentru a determina cauza care stau la baza sanii tai extinsă. Aceasta va include testelor dumneavoastră funcţiei endocrin. Glandele endocrine secreta hormoni care au fost legate cu sanii extinsă.

Dumneavoastră chirurg poate lua, de asemenea, unele înainte de fotografii în timpul acestui proces de consultare şi ar trebui să discute aşteptările dumneavoastră cu tine.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Pregătirea pentru chirurgie

O dată tu ai program dumneavoastră procedura, chirurg dumneavoastră vă va oferi o listă de instrucţiunile preoperatorie. Aceasta va include unele laborator de testare cum ar fi munca de rutină de sânge şi o workup cardiace, dacă aveţi orice istoricul bolilor de inima. Dumneavoastră chirurg va dezbate piept de sex masculin reducerea riscurilor cu tine înainte de intervenţii chirurgicale. Probabil el sau ea va cere să încetaţi să luaţi anumite medicamente, inclusiv Aspirină, agenți nesteroidali antiinflamatori droguri (AINS) şi sânge solvenţi, toate din care poate creşte riscul de sângerare.

Unele remedii din plante, de asemenea, pot spori riscul de producere sângerare. De exemplu, vitamina E, omega-3 acizi graşi, ceai verde şi gingko biloba toate poate spori riscul de producere sângerare, în timpul și după o intervenţie chirurgicală. Asiguraţi-vă că aţi spune-chirurg dumneavoastră despre tot ceea ce luaţi, chiar dacă se pare inofensiv. Majoritatea medicii recomanda că pacienţii potenţiali renunţe la fumat pentru cursul lunii care precede și luna după o intervenţie chirurgicală. Dumneavoastră potenţiali chirurg ar trebui, de asemenea, discuta piept de sex masculin reducerea recuperare cu să vă asiguraţi că ştiţi ce sa se astepte.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Procedura ginecomastie chirurgie

Sân reducerea chirurgie pentru ginecomastie cel mai adesea se efectuează pe o bază de ambulatoriu într-o instalație bazate pe birou sau ambulator chirurgicale sau în spital. Uneori se recomandă o peste noapte şederea spital. Timp în intervenţii chirurgicale este de obicei o oră şi jumătate, dar o reducere mai extinse de piept de sex masculin poate dura mai mult.

Procedura se poate efectua sub anestezie generală sau anestezie locala cu sedare. Dumneavoastră chirurg va discuta despre opţiunile de anestezie cu tine, odată ce aţi decis pe chirurgie. În cazul în care sanii tai extinsă constau în principal de excesive ţesutul gras, chirurg dumneavoastră poate utiliza liposuctia singur. Dacă excesul de țesut glandulare este cauza primară, ţesutul pot taia cu unui scalpel. Acest excizia poate efectua singur sau în colaborare cu liposuctia.

Incizia este făcută fie pe marginea biberon (areola) sau în zona underarm. Chirurgul bucăţi departe excesul de țesut glandulare, grăsime și pielii la în jurul zonei pigmentate care înconjoară areola și de la marginile și fundul de piept de lucru prin incizia. Reduceri majore care implică îndepărtarea unei cantități semnificative de ţesut şi piele pot solicita incizii mai mari şi mai vizibile cicatrici.

Dacă liposuctia este, de asemenea, utilizat pentru a elimina excesul de grăsime, un tub subţire, tubulare (Canulă) se inserează direct prin incizii existente. Canulă este atașat o pompă de vid de aspirare la fat.

Pentru piept liposuctia-doar reducere, chirurg dumneavoastră va face probabil o jumătate inchi incizia în jurul marginea, areola sau în zona underarm. După o intervenţie chirurgicală, se poate intercala un exod mici prin incizia o separat pentru a elimina excesul de fluide. O dată închis, incizii sunt acoperite cu un pansament. Piept poate fi ambalat pentru a păstra pielea ferm în locul.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Costul chirurgie ginecomastie

Costul de piept de sex masculin reducerea variază bazate pe gradul de chirurgie dumneavoastră. Acesta include obicei chirurgului taxa, spital sau facilitatea chirurgicale costurile, taxele de anestezie şi reţetele pentru medicamente şi articole de îmbrăcăminte chirurgie. Potrivit statisticilor de la societatea americană de chirurgi din material Plastic (ASPS), media națională pentru taxele de chirurg plastic pentru chirurgie ginecomastie este de aproximativ 3.100 $. Aceasta cuprinde doar o parte din costul total. Obţine o estimare complet înainte de rezervare vă chirurgie. Chirurgi din material plastic multe oferă planurile de finanțare.

În majoritatea cazurilor, costul de sex masculin sân reducerea chirurgie nu este acoperit de asigurare. Fiecare poliţă de asigurare variază mult, atât de revizuire politica dumneavoastră cu atenţie pentru a determina acoperirea.

Click aici pentru a încerca Gynexin

Alegerea dreapta chirurg

Alegeţi un chirurg plastic board-certified cu o vastă experienţă în piept de sex masculin reducerea proceduri pentru a minimiza riscul de complicaţii de chirurgie ginecomastie şi să maximizeze satisfactia dumneavoastra cu rezultatele. Începe căutarea pentru chirurg dreapta acum.

Click aici pentru a încerca Gynexin


Cautari pentru “Ginecomastie – Piept De Sex Masculin Reducerea Chirurgie”

 • ginecomastie adolescent
 • exercitii pentru reducerea ginecomastiei
 • acizi omega 3 ginecomastie
 • grasimea pe piept barbati
 • gynexin trata
 • imbracaminte ginecomastie
 • medicamente folosite in ginecomastie
 • oameni slabi cu ginecomastie
 • operatie ginecomastie
 • piept ferm la barbati
 • produse de reducere a sanilor masculin
 • reducere grasime piept
 • reducerea ginecomastie
 • reducerea sanului la barbati (tratarea ginecomastiei)
 • sani mascu

Articole pe aceeași temă pentru “Ginecomastie – Piept De Sex Masculin Reducerea Chirurgie”